''Nog nooit was leren zo toegankelijk.''

Wat doet iTention?

iTention richt zich op het visualiseren van lesstof. Door middel van interactieve video’s bieden we de gebruiker een op maat gemaakt leerproces met een hoge mate van betrokkenheid.

In tegenstelling tot veel bestaande e-learning omgevingen richten wij ons volledig op de visualisatie van de lesstof. Door het toepassen van gamification binnen de video’s verhogen we de betrokkenheid van de gebruiker. Dit uit zich in leuke spelelementen.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende voorbeelden:

  • Het interactief maken van instructievideo’s over werkprocessen.
  • Interactieve rondleiding voor nieuwe werknemers of bezoekers. Op deze manier wordt de rondleiding niet alleen leuker maar ook leerzamer.
  • Poortvideo’s en poortinstructies worden vaak met tegenzin bekeken. Wij kunnen deze lesstof leuker en interactiever maken.

Wat voor elementen kunnen we toevoegen aan interactieve video?

Multiple choice vragen

Creëer meerkeuzevragen met één of meerdere goede antwoorden. 

Fill in the blanks

Geef de gebruiker de taak de missende woorden in te vullen in een tekst. Er kunnen tips gegeven worden wanneer de gebruiker hulp nodig heeft.

Goed of Fout

Een goed of fout vraag kan eventueel worden aangevuld met een foto of video.

Informatieve link

Een informatieve link kan gebruikt worden om aanvullende informatie aan te bieden. Dit kan in de vorm van een tekstblok of een link naar een externe pagina.

Drag & Drop

Bij deze opdracht is het de bedoeling dat de gebruiker met woorden of afbeeldingen gaat slepen. De opdracht kan zijn om de correcte woorden onder een afbeelding te zetten of om woorden naar de juiste plek binnen een overzicht te slepen.

Markeer de woorden

De gebruiker krijgt de opdracht om bepaalde woorden te markeren binnen een tekst. De opdracht kan bijvoorbeeld zijn om fouten te zoeken in de tekst of de belangrijkste onderdelen te markeren.

Waarom een training op iTention?

Door middel van Gamification en Storytelling worden de video’s leuk om te bekijken. Doordat je telkens vragen moet beantwoorden blijven de kijkers aandacht houden.

Door het gebruik van videolearning houden we het gebruik van tekst minimaal, en prikkelen we meerdere zintuigen. Nog nooit was leren zo leuk!

Je kunt kiezen voor een iTention look&feel, maar het is natuurlijk ook mogelijk om het platform in je eigen huisstijl te laten opmaken. Dus echt een ‘eigen’ webomgeving waar je zelf de regie over hebt. Je hebt geen webdesign skills nodig. Dit doen wij voor je.

Kijkers en cursisten dienen zich eerst te registreren en aan te melden alvorens ze aan de slag kunnen met de interactieve video’s. Hierdoor zijn de resultaten en de certificaten gepersonaliseerd en het risico van personaliteitsfraude tot een minimum beperkt.
E-mail adres verificatie, sterke automatisch gegenereerde wachtwoorden en een verantwoorde manier van persoonsgegevensopslag volgens de nieuwe regels AVG

Naast het verkrijgen van certificaten voor elk afgewerkte video, kunnen studiegegevens, progressie en scores worden geëxporteerd middels het xAPI (Tincan) systeem. Hierdoor kan de cursist zien waar in het leerproces hij/zij is en kunnen er waarden gehangen worden aan behaalde punten. Wil je een certificaat met een cijferlijst? Wil je weten op welk onderdeel een cursist de meeste moeite heeft? We maken het inzichtelijk voor je! 

Achter de schermen

Het iTention-team bestaat uit Marcel Oosterveld en Taeik Boghosian. 

Marcel Oosterveld

Marcel Oosterveld

Videoproducent

Marcel heeft jarenlange ervaring met het produceren van visuele didactische content. Sinds 2004 videoproducent in hart en nieren.

Een ervaren cameraman en editor met uiteenlopende opdrachten. Van operatiekamer tot betonfabriek, Marcel weet overal wel iets moois van te maken.

Marcel maakt graag van stoffige leerstof aantrekkelijke visuele content!

In contact komen? stuur een E-mail

Taeik Boghosian

Taeik Boghosian-Kaiser

Account Manager

In 2009 begonnen als stagiaire ‘Multimedia Vormgever’ en uiteindelijk toch teruggekeerd naar waar het allemaal begon: Max Media.

Taeik is recht door zee, gedreven en communicatief. Betrokken bij uw videolearning project vanaf offerte tot oplevering.

Taeik komt graag met u in contact! Interesse in een goed gesprek over videolearning? Stuur haar een E-mail

Geïnteresseerd in interactieve video?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?