Demo: De Safety Room

Een voorbeeld van een leerplatform met interactieve video

Bij de NAM (Nederlandse Aardolie Maatschappij) mag je alleen werken met een VCA certificaat. Om deze kennis te testen bij contractors is er een Safety Room ruimte ingericht waar deze VCA kennis wordt getoetst. Ook krijg je in deze Safety Room NAM-specifieke kennis die noodzakelijk is om op NAM locaties veilig te kunnen werken.

De Safety Room is niet erg efficiënt voor zowel de NAM als de contractor. Zowel de tijd dat het kost en de mate van kennisopname waren een aanleiding voor de NAM om hier een nieuwe online versie van te laten maken.

iTention.TV heeft een pilot mogen maken van een virtuele Safety Room waarin op dit moment drie interactieve video modulen zijn verwerkt. Door middel van dit platform kan de NAM de contractors al van te voren zelf laten trainen en testen, en hebben de contractor en de NAM op locatie tijdswinst. Tevens is het gebleken dat de kennisopname van VCA lesstof hoger is. 

Demo 'Safety Room' NAM

Bekijk hier een demo gemaakt voor de NAM. je hebt hiervoor wel een account nodig. Deze kun je hier eenvoudig aanmaken. We hebben alleen je naam en bedrijfsnaam nodig om het certificaat te personaliseren. Ook vragen we je E-mail adres te vermelden. Deze is nodig voor het versturen van je wachtwoord.
Deze data wordt 7 dagen na het aanmaken automatisch verwijderd uit onze database.

Meer informatie over wat interactieve video voor u kan betekenen?